Bossen's Info side...


 

  

(Frank 6 år.)

 

13 Maj '13

Hej nu er dovne "Rulle" er tilbage, Agu er kommet til The Firm og ferien står for døren, dette glæder jeg mig meget til. Bilen har fået tag boks så der bliver mere plads. Hygge !!

13 November '12

Hej nu fik jeg det til at virke igen.. Ja siden sidst.. Tatoo til min mor, 55 års fødelsdag 1000 TAK FOR GAVERNE.. Ja det er ikke meget men hygge til alle.

9 Juli '12

Hej er nu hjemme igen fra en super ferie, men vejeret her .. humm 15c under hvad jeg havde i Italien .. Ferie billeder på FB.

14 Juni '12

Bye Danmark.. ned til varmen i morgen.. Sms mig hvis i har brug for mig, så ringer jeg tilbage :-) hygge ♥

26 Maj '12

Endelig er det blevet sommer ... Bliv bare ved!! Jeg er også næsten klar til en fed ferie om 1½ uge :-) Sommer knus

3 Maj '12

Endelig efter næsten en måned er jeg oppe lidt ad gangen, rosen i venstre ben AV det gør sku' p.. ondt. Alt er nede, mine krafter der skal bygges op igen, min nakke er færdig osv osv. og så er der jo kun 1½ måned til min ferie. Send nogle gode tanker til mig :-)

3 April '12

Ja nu er der endelig lidt nyt, vikar Susanne's side er blevet opdateret, og nu er der ikke så lang tid til ferien, glæder mig rigtigt meget til sol og strand.. Jeg har desværre også været 2 dage i sengen (ved ikke helt hvad det var) :-) men er ok igen. Påsken er her jo så GOD PÅSKE TIL ALLE... Kik bare ind jeg har ingen planer pt.

19 Febuar '12

 I dag runder vi 2000 "Hit's" besøg her på The Firm.. TUSIND TAK.

12 Febuar '12

Caroline har i dag valgt at stoppe som vikar, hun ønskes alt vel i livet frem over.

26 Januar '12

Anna har i dag valgt at stoppe som vikar, hun ønskes alt vel i livet frem over.

14 Januar '12

Alle vikarer er blevet opdateret, nangler kun Susannes billed. Fedt vejr men p.. koldt.

31 December '11

Godt nytår 2011

1000 tak for alle de mange oplevelser vi har haft sammen i  2011.. Jeg håber vi ses mere næste år og sommeren bliver varmere, rigtig varm. :-) Vi ses og jeg lover at opdatere siden mere i 2012.

Knus til alle med et Godt nytår.

7 november '11

1000 1000 tak for alle de mange fede gaver i lørdags.. Og i kom 30 venner/gæster over dagen TAK.. Hvad gør jeg så næste år når jeg bliver 55? Hi Hi

23 September '11

Blærebetendelse igen, igen, nu stopper det!! Thomas og Frank er de næste 14 dage på ferie, så Julie B er her meget den næste tid.

Kik også gerne på min Ønskeseddel 2011  (Opdateret 23/9)...  hvis vi er på gaver.. 

6 September '11

Jeg søger akut vikarer igen, 2 nye denne gang, Julie S er stoppet & Ann som jeg håber måske får lidt mere tid i efteråret .. jeg må se om hun kan lidt igen.. Ellers er der plads til en til! Jeg har også blærebetendelse igen igen.. øv

10 August '11

Jeg er nu tilbage igen, det er desværre ikke meget jeg får opdateret hjemmesiden men.. Ok.. grøn koncert var desværre en meget våd og kold omgang men jeg holdt ud til kl. 19 sammen med Carsten og Manuel. Jeg har desværre også blærebetendelse for 3'ie gang på meget kort tid, en betændt tommelfinger har jeg sku også lige nu.. det må være nok nu, for nu ser det også ud til det bliver efterår. ØV det har ikke været nok sommer! JEG VIL VÆK FRA DANMARK!!

22 Juli '11

Jeg er nu online igen.. Siden sidst: En fantastisk ferie til Bibione, jeg kører der ned igen næste år i juni.. Jelene har fået en pige (Noomi) 14 Juni .. 2920g og 50cm TILLYKKE (se billeder af Noomi på Jelena's hjælper side). Ja ellers er det grøn koncert i valby på søndag..

27 Maj '11

Jeg er nu køre klar til 14 dages ferie i Bibione (Italien), pas godt på Danmark så længe :-)

13 Maj '11

Jeg har nu alle forsikringerne på plads til min sommerferie 2011 :-) Jeg er 100% ok men det kniber sku' lidt med hjælperne de har haft 142 sygetimer den sidste måned :-(

17 April '11

Jeg har nu sat billeder af mine nye vikarer på siden, mere info om vikarerne kommer på siden løbene.

8 April '11

Jeg har ansat 3 vikarer mere, det er for at have nok at tag af når der brug for det.. Ann, Julie S og Manuel, de er lige nu ved at blive oplært. Info på vikarerne kommer på siden løbene. Bilen har også fået mere udstyr, en 12/220v konverter til respirator, sug og andet der skal bruge 220v under en køretur,

22 Marts '11

Jeg har endnu mere sygdom pt. så derfor har jeg ansat 4 nye akutvikarer, de kommer nu til oplæring det næste stykke tid. Jeg slås også stadigvæk med komunnen om beviligen for 2011, de er stadig ikke for kloge.

6 Marts '11

Jeg er nu på igen efter lang tid uden et hjemmeside program der virker. Hvad er sket siden sidst? Jo, jeg slås med komunnen om beviligen for 2011, de skal spare, spare. og spare på mine hjælper udgifter til akut vikarer, ferie, dobbel timerne osv. Jeg har desværre også haft meget sygdom i The Firm de sidste 3 måneder, men det er sku' nok årstiden. Nu er det solen der skal give kulør til mig, den er lææænge ventet :-) .. 15,40, er lige kommet ind igen, jeg har nemlig været 2 timer ude på terrassen med hue, halstreklæde, 2 varme dunke og tæpper.. fantaskisk med noget D-vitamin, Yes forår :-)

14 Januar '11

Jeg har nu skiftet hjælperformidling efter Tv2 udsendelse i går, jeg bruger nu www.bhf.dk... føj føj handihelp!!

11 Januar '11

Jeg kommer nu med lidt nyt.. Nytåret overstået, jeg har en syg hjælper og måske længe!,  jeg fryser stadigvæk derfor ... SOMMER NU! ellers alt ok.

21 December '10

GLÆDELIG JUL TIL ALLE...

Julen nærmer sig nu hastigt, så i ønskes en god jul og varme tanker her fra.. Smid gerne en hilsen i min mailboks, her eller i de andre mails jeg har (jeg vil gerne vide hvem og hvor tit i kikker ind).. Hygge :-)

14 December '10

 

Jeg har nu fået de programmer der gik tabt ved køb af ny pc. Nu er siden igen til at opdatere. Hvad er så sket.. 4 dage i Flensborg, koldt med fed tur, ingen sygdom, alle julegaver er købt så jeg er klar..

Jeg har også opdateret min ønskeseddel til jul:  Ønskeseddel 2010  (Opdateret 13/12-10)...  Kik på den hvis vi er på gave.. Av mine ben er tykke, kan ikke få sko på, de er bundet ind, jeg er på piller, men det dur bare ikke :-(

4 November '10

Jeg har nu sat alle billederne fra min sommerhus ferie på hjemmesiden, pu det tog også lang tid.. kik på dem og skriv gerne tilbage. Ja nu er der under 24 timer til jeg er 53 år.  :-) det år gik hurtgt.

25 Oktober '10

Siden sidst... humm det er længe siden .. der sker jo ikke så meget lige for tiden. Men amtet er sku' sinsyge, jeg er forkølet (måske stres over det brev Thomas og jeg skrev efter mødet 15-10-10) Læs det på: Brev 15/10-10

Jeg har også sat min ønskeseddel på her: Ønskeseddel 2010 (Opdateret 25/10..)

1 September '10

Ja siden sidst har jeg været på ferie i nordjylland, vejeret var la la, men en fed ferie. Jeg er ved at sætte billeder fra sommerhuset på hjemmesiden, men der er over 170 så det tager lidt tid før de kan ses her. Billederne kan pt. også ses på FB. Ellers er jeg 100% frisk..

4 August '10

Nyt her fra.. Ja siden sidst har jeg været på grøn koncert, blæsende, og mødte desværre ikke Julie men hun kommer her på søndag. Jeg var også en tur på hspitalet med en stump "pølse" der sad fast i halsen :-( fuld narkose og det kom væk.. jeg er meget flad, det var en hård omgang. Sommerhus om 3 uger, det bliver fedt, familie besøg og hygge.

19 Juli '10

Nu er der gået en måned.. Jeg har besøgt Onkel Orla og overnattede på hotel, nydt sommer solen og er klar til grøn koncert på søndag. Kommer i også så kom og sig "hej".

16 Juni '10

Nu må der lige komme et lille pip igen. Karen kommer desværre ikke tilbage efter barsel.. tillykke med dit nye job Karen, du vil blive savnet.. 1000 tak for alt, vi holder konakten :-)  .. Jelena er nu inde i varmen i "The Firm" .. Bilen køre også perfekt, jeg har kørt tæt på 1900 km. pt. .. 19.13 Jeg har lige opdaget en bule i højre bagskærm ØV øv :-( Det koster 3000+ kr. at lave..

12 Maj '10

Nu må der lige komme et lille pip fra mig igen. Ja det er blivet til næsten 800 km. i Wv'en på 14 dage (13,36 km/l det er sku' da pænt ik'?), den ruller bare så godt.

"The firm" er igen ramt af meget sygdom (det er nok det p... vejr vi har) men bossen er stærk og sej (det skyldes jo nok mine jyske aner)  :-) men mine hjælpere er heldigvis kanon'e til at dække syge vagter ind. Tak til jer alle sammen.

Hvad sker der så lige nu.. min resirator tid blev lige aflyst (fedt for det pisser ned), og pinsen bliver holdt i Esbjerg, ellers sker der ikke det helt store før vi måske får noget sommer. Hi hi

26 April '10

Min nye bil bruger ingen disel .. 160 km. og nålen har ikke flyttet sig :-) (måleren må være i stykker) eller går den bare100 km/l ?

22 April '10

Nu er den klar, jeg henter min nye bil kl. 15 i morgen.. Så skal jeg ud at køre YES..

19 April '10

Nu siger jeg tak for 12 gode år med chysleren, kl. 12 er det en anden der ejer den... min nye wv får jeg måske i denne ugem den skal bare toldes :-)

8 April '10

Jeg har sat billeder af min nye bil ind i fotoalbumet.. den er ikke helt færdig endnu.

3 April '10

Påske frokost hos Carsten's søster i torsdag's, frokost hos Sten i sommerhuset i går og jeg får besøg af onkel Orla & fætter Allan på søndag. Kanon påske...

28 Marts '10

Tillykke søde Gry.. 28 er ingen alder :-) Må jeg gerne skive du bliver 35 i dag..

 16 Marts '10

Nu sker der noget, bilen er til ombygning og den bliver fed. Jeg håber de er hurtige så jeg har den til påske... Kryds alle finger!! ... Vivian er taget hjem igen efter nogle kanon dage.

10 Marts 2010

Nu er den her i københavn .. bilen selfølgelig :-) håber den er klar senest i uge 13 for så skal "bossen" ud at køre hele påsken. Kryds alle finger og tær så lykkes det nok..

3 Marts 2010

Er det forår nu? det håber jeg. Nu er det snart! min bil er her i uge 10, den er på samlebåndet lige nu. På MorElse's 75 års fødselsdag (12 Marts, miss you) får jeg besøg af Vivian fra Esbjerg i nogle dage, det bliver kanon hygeligt.

24 Febuar 2010

Karen har født en dreng ..  STORT TILLYKKE KAREN :-) "Konrad"  blev født kl. 1.33 d. 10. februar, selvom han var bestilt til at komme senere..... Han vejede 3080gr og var 50cm lang.

  3 Febuar 2010

Nu må jeg lige gi' lyd fra mig.. Min gamle bil er til salg fordi min nye er klar i uge 12 eller 13! Jeg har lidt sygdom i The firm, det er nok det l.. kolde vejr vi har :-(  .. Jeg er også så træt af kommunen så nu indhenter jeg info fra hjælperne så de kan få deres pension NU!

21 Januar 2010

Nu skal vinteren stoppe.. gider ikke fryse mere! nu venter jeg bare på min 25 - 30c sommer og ny bil. jeg vil også snart ud at rejse igen. Ellers alt ok her hos mig. 

Godt nytår til jer alle..

30 December '09

Nu er julen overstået, nogle kanon fine dage, fine gaver og hyggeligt selskab. Nyt året er meget tæt på (i morgen), og jeg føler det bliver et godt år, ny bil, måske også lidt udlands ferie og jeg håber at sygdom er en by i Rusland.. Rigtigt godt nytår til jer alle sammen med håb om vi ses mere i 2010..

22 December '09

GLÆDELIG JUL TIL ALLE..

Nu har 2 af mine x-hjælpere har fået barn, Lene H Gabel en dreng sidst i november og Anja Andersen en pige onsdag d. 16/12 kl. 04.51, hun vejede 3850 og er 52 cm lang. Stort TILLYKKE til jer begge :-) ... Min nye bil er også på plads, den bliver bestilt 5/1-2010 og kommer til ombygning ca. 1/4-2010 så måske den 1 maj 2010 har jeg ny bil! Juleaften i Sverige hos Jelena og 1 & 2 juledag her hjemme.

8 december '09

Nu blev det også jul her.. Juletræet er pyntet, alt andet pynt står klar i en flyttekasse, håber det kommer op i dag. Jeg har været noget mere mærket efter 2'omgang influenza H1N1 vaccine, men er ok igen. Jeg har også kikket på Vw, jeg mangler kun 40.000,  dem skal jeg kunne finde.. :-)

25 November '09

Nu kom der 100% afslag på min bil anke.. L... og P... Hvad nu? Jeg ved det ikke pt. er pist!  

 21 November '09

Nu er alle de hjælper der ville vaccineret med den nye influenza H1N1 vaccine blevet det, men der har været en del sygdom aligevel (måske fordi vaccinen kom for sent)  :-(  Det nye korset gnæver også stadigvæk, pt. prøver jeg det hver anden dag (det skal virke). Mit juletræ er købt og kommer mandag d. 30 November, så skal der jule hygge's.

12 November '09

Nu er jeg vaccineret med den nye influenza H1N1 vaccine, dette skete lige før jeg skulle til mit ½ årlig check på riget 14,30 i går. Jeg er rask 7 9 13 hi hi.. Det nye korset gnæver også stadigvæk øv. (nu to jeg det sku' af kunne ikke mere) :-(

9 November '09

Jeg fyldte 52 år. i torsdags, det var en fin dag. Jeg havde lavet boller (Julie havde), Thomas & Carsten bagte brunsvire (der kommer billeder fra dagen snart .. de er kommet på i dag 9 November) så det var klart. Der kom 11 venner og familie ind på dagen, fedt.. desværre blev Thomas syg og måtte tage hjem.

Karen er desværre også blevet sygemeldt fra nu og hun kommer heller ikke tilbage før efter sin barsel øv..

27 Oktober '09

Jeg gør det sku' aligevæl, nemlig at blive vaccineret med den nye influenza H1N1 vaccine. Jeg talte længe med lægen og skiftede mening..

20 Oktober '09

Carsten fyldte 60 år i onsdags og havde åbent hus i lørdags (fin fest), hvor Karen fyldte 36 år, så TILLYKKE BEGGE TO.. Der er endelig kommet et billed af Carsten på siden, billedet er fra en sang.

15 Oktober '09

Nu er der kommet billeder af mine helt nye vikare på hjælper siden.. Endnu en gang har jeg været i præst ø med stol og mus, det ser nu ud til at virke 7 9 13 .. Pu ha det tog lang tid. Igen blev jeg nød til at skifte tæller .. humm det gør jo at vi starter fra 0 igen. ;-(

10 Oktober '09

Nu er min ønskeseddel opdateret.. kik på den her.. Ønskeseddel 2009

27 September '09

Nu er der lidt energi i dag, jeg har ikke været helt frisk på det sidste. Nyt korset der gnæver, intet nyt om bil anken, sur mave, stadig væk muse problemer osv. nå det går da frem ad :-) .. Der er smuttet et par vikarer så jeg søger nogle igen!

10 September '09

Nu kom den handicap hjælper overenskomst kommet som jeg og mange andre har ventet længe på, jeg har lagt den korte ver. af aftalen på hjemmesiden ... klik på den her.. Overenskomsten

8 September '09

Bilen har fået skiftet et blæser relæ så pu ha det er til at betale.. Thomas bliver 45 år i dag TILLYKKE.

7 September '09

Nu må det gerne stoppe! Blærebetændelse og mavesyre/sår på en gang.. av av. Bilen er lige blevet kørt på værksted af Falck, den taber kølervæske (bare det kun er en kølerslange og ikke !!) ... Den nye bil har jeg anket, det var sku' for fedtet Wv Transporter 84 hk. nå det må de lave om!! ... Musen køre stadig ikke 100%, nu er jeg sku' træt af det, TAG JER SAMMEN! ... Bo (hjælper som i 2010 har abejdet for mig i 10 år.) har fået 12 i sin baslor TILLYKKE.

20 August '09

Nu er den god nok.. Karen venter baby til Febuar! TILLYKKE. Jeg siger det bliver en dreng og bliver skuffet hvis det ikke holder.. Hi hi .. Pt. er min el-stol i Århus, stadig problemer med musen. Skriv gerne en kommentar i gæstebogen på forsiden!

11 August '09

Mit køkken er blevet kanon pænt.. Kom til en kop kaffe/the? og se hvad mine søde hjælpere har gjort ved køkkenet.. I den sidste uge har det været "mit" vejr, 4 dage til vandet (hornbæk, vedbæk og hundested havne) og så en tur til stranden.. Alle steder var der fisk på menuen.

22 Juli '09

Min køkken renovring bliver måske færdig i dag.. mangler kun håndtag og lys. Min hjemmeside tæller er nede så der er kommet en ny på (derfor ikke så mange hits i nu) der var 3424 personer der havde kikket på Rullefrank.dk før den gik ned TAK!

29 Juni '09

I dag stater min køkken renovring, male, slibe og rydde ud. Det bliver kanon pænt. The Firm rykker ud.. Tak! Håber vejeret holder.

 10 Juni '09

Tirsdag kom Sten for at køre mig ud til Handi mobil for der at sætte de nye stole beslag i bilen. Jeg var der 5½ time før den var klar til at køre hjem i, det bliv ikke de beslag jeg havde ventet men 4 punkt rulleseler til stolen.

2 Juni '09

Ups... Lørdag aften gik det galt, da jeg skulle tømmes med kateter gik der hul i mini Frank.. det så ikke rigtigt ud så vi ringede til vagt lægen som sendte mig til Herlev.. der var ikke noget vildt galt men jeg fik et fast kateter som først kom ud i morges.. øv pinse i sengen :-(

26 Maj '09

Jeg kører nu i den nye stol, og mobilen er bare kanon, nu kan jeg bare ringe når det passer mig. Desværre må jeg ikke køre i bilen før de nye stole beslag er kommet i bilen. I dag rullede jeg så T/R til Lyngby, det gik fint selv om det blæste og jeg blev kold det sidste stykke. Min mave har desværre ikke været sød ved mig de sidste 8 dage.. øv

12 Maj '09

Jeg har nu været til bilafprøvning hos handi mobil, vi kom frem til at det kun er en Vw bus der dur, de syntes ikke andre biler kunne komme på tale.. nu må jeg så ud at kikke på vw busser. Mit besøg på Arrasødal gik fint, jeg tømmer ikke min blære helt så nu må jeg tømmes morgen/aften med et kateter.. det kan jo læres for at undgå flere blærebetendelser... Min nye el-stol kommer hjem i dag, så står det på test, test, og test af min CEPA mobil telefon, bliv ikke overrasket hvis jeg lige pludselig sms'er/ringer :-) det skal jo virke hi hi..

2 Maj '09

Jeg var i fælledparken til 1 Maj, fedt vejr, glade menesker og øl hi hi. Min nye stol er måske klar, jeg køre til præst ø på torsdag til et nyt forsøg. Den 11 Maj er det bil prøvning hos handi mobil, håber så at en Vito 119 er den de siger ja til.. om eftermidagen er det så Arrasødal igen. Nyd sommeren den kan jo ikke blive ved. ;-)

21 April '09

Jeg har ikke hørt fra Arrasødal, det tager sin tid .. Der er nok ingen ting galt med mig.. Jeg har også hørt fra min stol, den er måske snart færdig, min mobil er sat på, men de har nogle problemer med den, når den ringer stopper stolen.. fint ikke? hi hi De sidste dage har der jo været fed solskin så jeg er meget på terrassen..

15 April '09

Jeg har nu været på Arrasødal til undersøgelse for blærebetændelse, 3 timer på et meget hård undersøgelse leje.. puha håber jeg hutigt får besked. Sasja har sendt et par billeder af Damien (guld klumpen).. så kik ind hos x-hjælper Sasja for at se ham.

7 April '09

Jeg er nu igang med min 7'ne blærebetændelse på et ½ år øv. På tirsdag skal jeg op på Arrasødal til undersøgelse for dette. Jeg tror også jeg har fået en forår's forkølelse, det er nok for meget sol og koldt luft hi hi.. GOD PÅSKE til alle... 

25 Marts '09

Jeg har lige fået af vide at Maria B. (X-hjælper) skal have barn til Juli.. Følg med her for mere info. Simone (min bror's datter) skal konfirmeres d. 21 Maj, selfølgelig kommer jeg. Hvad mun hun ønsker sig? håber på en ønskeseddel! Min bil er tilbage, jeg håber det var det, jeg har nemlig ikke råd til flere udgifter på den..

16 Marts '09

Sasja har født en dreng 3708 g. og 53 cm lang. TILLYKKE..

12 Marts '09

Jeg har ansat en ny vikar i tirsdag's, "Jelena", hun kommer fra Sverige og er 32 år.  Der er et billed af Jelena på hjælper siden..

9 Marts '09

Nu er den gal igen, blærebetændelse endnu engang! nu må det stoppe.. på onsdag skal jeg checkes på Arrasødal privat hospital. The Firm har igen haft sygdom, men som sædvanlig gik det nemt at afsætte disse vagter.

19 Febuar '09

Nu har endnu en af mine x-hjælpere fået barn...  Lisbeth Vestergaard Trujillo er blivet mor til Ellen Vestergaard Trujillo 3,450 gram og 53 centimeter mandag morgen 5.46 TILLYKKE LISBETH !! Jeg har ikke noget billed af Ellen endnu men det kommer snart.

5 Febuar '09

Nu er min stol hjemme på prøve igen, starer med at køre i den i morgen. Musen må jeg bruge som den er indtil den får nyt software. I mandag's kørte jeg så til info møde på Fyn som FOA holdte ang. deres udlæg til en overenskomst for hjælperne, på mødet var der mange at mine spørgsmål der blev besvaret og nu venter jeg spændt på info fra FOA i morgen... Mere info om Foa's overenskomst kan findes på ...

http://www.foa.dk/sw453319.asp

30 Januar '09

Karen er blevet Cand. Mag. i dag Tillykke Tillykke... Det er bare fedt. Jeg var ude at køre i min nye el-stol med den nye styreboks og de hurtige motore det kommer sku' til at virke. På mandag køre jeg til Fyn, FOA holder info møde om deres overenskomst for hjælperne..

17 Januar '09

Nu har jeg mit gamle korset tilbage igen.. Det gik istykker for et stykke tid siden, måske var jeg for langsom til at gøre noget ved det.. Jeg har nu et nyt korset til afprøvning, som skulle være en kopi af mit gode "gamle". På torsdag går turen ned til min nye stol som har fået ny styreboks, nu håber jeg den kører bedre!

5 Januar '09

Nu har der været 3000 inde og se på www.rullefrank.dk TAK det er sgu' pænt af jer... Jeg har ansat en akut vikar (Honey) ja det er navnet, sød dame, kik ind under vikare.. Julepyntet har Frank fjernet idag, på tide ik'? men julen varer jo til påske!! Der er så tomt uden nisserne Hi hi ho ho.

4 Januar '09

Nu er nytåret vel overstået, og jeg kom godt ind i 2009 sammen med Gry og børnene. Jeg er nu igen i gang med at finde akut vikare, det er ikke let at stå stand by hos mig når der ikke er nogle vagter. Jeg håber i alle kom ind i det nye år uden skader..  

2009..

28 December '08

Nu er julen vel overstået, kanon tak for alle de fine gaver (strømper, dvd'er, lydbøger (desværre 2 ens), 2 varme dunke, chokolade og printer papir). Et nyt år nærmer sig... Derfor vil jeg ønske jer alle et rigtigt GODT NYTÅR 2009 !! .. Jeg vil gøre alt for at vi ses meget mere i det nye år. Planen for '09 er at spare op til en ny bil & mere ferie nede i varmen, det bliver svært men så må den nye stol bare rulle mere uden bilen.

21 December '08

Nu har jeg styr på julen.. Jeg holder juleaften med Carsten i Valby. Rigtig GLÆDELIG JUL til jer alle...

5 December '08

Nu er der jule pyntet her... Terje pyntede op torsdag efter 3 samtaler med nye hjælpere... Billedet er af mit juletræ 2008..

 

 

29 November '08


Nu nærmer jule racet sig derfor er min ønskeseddel blevet opdateret... Mit nye vagtskema er også blevet godkendt af alle hjælperne.. Jeg har desværre fået et problem med juleaften men det skal jo løses...

10 November '08

Nu har jeg modtaget nye billeder af Naja & Jonathan (Gry's børn).. kik ind under hjælpere... Kagemanden som jeg lovede er på vej... YES se min kagemand ... er den ikke fin? Billederne fra fødselsdagen er også oppe nu under "fotoalbum, fester og fødselsdage".

5 November '08

Nu er jeg sku' 51 år.. tiden går. 1000 Tak for alle gaverne og til jer der kikkede ind ... Jeg havde en kanon dag. Jeg er i sær glad for at hele min familie var samlet på en gang... det sker ikke nok. Billedet at min kagemand kommer snart på siden.

27 Oktober '08

Nu har jeg en x-hjælper der har fået barn.. Mads K har fået en søn "Thor" kik ind under x-hjælpere, der er billeder af den lille guld klump.

14 Oktober '08

Nu har jeg haft min nye stol hjemme men ak... der er lang vej endnu, mus, min styring, hejs og hjælperstying må kikkes på ... Nu er det også snart min fødselsdag igen (51) tiden går hurtigt (er ikke færdig med at betale min fede 50 års fest endnu) .. min ønskeseddel er på : www.rullefrank.dk/onskeseddel.htm (den er kun til personer jeg er på gaver med) ... Jeg frysser meget lige nu, jeg tror der er noget sygdom der ikke vil ud, håber det bliver der inde.

1 Oktober '08

Nu må jeg nok komme med lidt nyt igen ... Jeg har ansat en vikar mere "Maria".. hun er en pige med hjertet det rigtige sted. Min stol kom hjem på prøve igen idag, nu har den fået ny styring så nu skal det bare være ok ... Fredag ruller jeg til Esbjerg på besøg hos Vivian og Morten.

8 September '08

Nu har "The Firm" haft den årlige sommerfest (det var nogle år siden sidst) desværre var vi kun 3 + bossen... de andre 3 måtte melde afbud, vi fik grillet fisk, salat, is, chokokademousse, vin og øl. Det var en kanon dag.. På torsdag kommer der en helt ny vikar på vagt ... Terje ... som bare tager 24 timer SÅDAN. Jeg har samtale med et par stykker mere i denne uge så der er vikarer nok at tage af..

1 September '08

Nu er der desværre en vikar der er hoppet fra igen, derfor er jeg på jagt efter nye vikarer igen... Det ser ud til at det går hurtigt denne gang.

29 August '08

Nu er billederne fra Holland på... kik på forsiden under (fotoalbum/ferie/holland 2008)...

24 August '08

Nu har jeg været 14 dage i Holland, en rigtig fed tur, tak Bo, Gry og Thomas.. Vi fik kørt 4500 km. i min gamle bil, venstra skydedør satte sig fast efter 4 dage og en fjeder på rampen gik også i stykker så det var mere besværligt at komme ud og ind af bilen. En aften hjem fra Amsterdam fik bilen en mis lyd så vi ringede efter hjælp, vejhjælpen fandt ud af at det var rust på bremserne, så vi måtte gerne køre videre. Huset var fint med alt det vi skulle bruge untagen en lift, den havde et forkert "åg" og da vi fandt en lift 4 dage før vi skulle hjem, kunne den kun virke på 220v .. øv den var vist ikke meget til hjælp for Bo der har løftet på hele turen.. Jeg sætter billeder fra turen på siden om nogle dage så kik efter dem...

1 August '08

Nu har jeg opdateret forsiden.. fjernet noget tekst.

30 Juli '08

Nu har jeg været på Grønkoncert i Valby... Det var en varm omgang og derfor forstår jeg ikke jeg blev forkølet.. humm jeg har det ok nu.  I dag bliver Frederikke 1 år TILLYKKE ... Diæterne til ferien er også kommet i hus i dag 440,- pr. dag det kunne godt være bedre men er ok... Holland kommer i næste uge så nu er der kun 8 dage til.. YES

21 Juli '08

Nu har jeg vundet 2 billeter til grønkoncert, så nu er det gratis at komme ind... Frank & Cille kommer med i år. Hjælper siderne er blevet opdateret så kik ind...

14 Juli '08

Nu er det vist på tide med nyt.. næsten en måned siden sidst, ja der er sket meget! Min pc er ny, den gamle ville ikke mere, så en ny fin til 5000,- er oppe at køre nu... Min bil er også tilbage fin og pæn, den var væk i 17 dage, så nu er den klar til min ferie til Holland... Min nye el-stol er også hjemme mega flot, men den er sku' meget svær at styre, men jeg gir' ikke op, så den næste uge er det STOL, STOL det skal virke... Det nye hjælper vagt skema er også på plads, 2 små ændringer og det var det... næste plan er grønkoncert... ses vi der?

18 Juni '08

Min stol bliver kanon.. i starten måske ikke helt let at styre men det er jo "rulle's legetøj" så kom bare an'.. jeg er spændt på hvornår jeg får den med hjem.. for det er først der jeg kan lære den rigtgt at kende. Bo er syg i dag så Gry er på en ekstra vagt.

15 Juni '08

ROCK UNDER BROEN ... jo jeg var der 3 timer... det var p.. koldt og det er ikke det hver at blive syg for noget musik så jeg kørte hjem igen.. ØV .. der var ellers noget fedt musik... Bilen er hjemme igen MEN.. 13 dage på værksted og den er ikke færdig. de skal ha' den 3 dage mere når jeg kan undværre den igen, skydedøren og bagskærmen skal justreres.. Min stol skal jeg prøve på tirsdag for første gang, fedt så går der måske ikke længe før der kommer turbo på "rulle" (14 km/t) og en længe ventet mobil telefon...

3 Juni '08

Bilen kommer ikke hjem før onsdag i næste uge ..øv Jeg håber det passer for jeg skal til ROCK UNDER BROEN med Cille d. 14/6... ellers nyder jeg sol og varmen, hjælperne pruster (py ha) men "bossen den gamle sol elsker"  sidder på terrassen fra 14 til sol nedgang.. Min nye stol er på vej og mobilen kommer på stolen efter første afprøvning.

27 Maj '08

Nu kom bilen på værksted .. jeg håber de gør det hurtigt. Efter nogle dårlige dage er solen nu tilbage med varmen til mig, jeg har sidet med tæppe og vinter tøj. Der er nu kommet en gæstebog på hjemmesiden brug den!

21 Maj '08

SIDSTE NYT.. Mobilen kommer først på når den nye el-stol er klar ØV.

20 Maj '08

Hej... Efter min pc har været nede er jeg nu oppe igen.. Ja hvad er der så sket siden sidst.. Sasja er stadig syg, der går nok lidt tid før hun er tilbage igen.. Frank er gået amok i haven (den er sku' pæn nu... TAK FRANK) Efter min have er blivet kanon flot har vame mesteren kaldt den ulovlig... jeg må ikke sætte bræder på hegnet da det åbenbart ikke er mit hegn... haven er måske også offentlig område! hvad f.. bilder de sig ind...

13 April '08 Jeg har fået bevilget en ny el-stol... YES... og på tirsdag ringer de om min nye mobil telefon fra ( www.cepa.dk ) .. nu ved jeg så hvad foråret kommer til at gå med ... Sasja er stadig ikke helt ok! hun har 14 dage til næste vagt, ellers må hun på sygedagpenge...

9 April '08

Øv øv Sasja har fået et piskesmæld... nu må vi se hun går til fys lige nu, desværre må hun nok på sygedagpenge et stykke tid. Sasja kikker ind  i dag så vi kan tale om hvordan vi gør det... Værkstedet siger de må have en ny skydedør hjem fra USA det kan jo godt tage lang tid og den skal nok først forlænges når de får den, males og sættes på det tager 7 dage... Jeg må "rulle" i bilen som den er...

7 April '08

Jeg har brugt 2 timer på skadeanmeldelsen til forsikringen her til formiddag... det er ikke nemt når der ikke er plads på det online skema... nu skal det bare postes...

5 April '08

Jeg er 100% ok igen efter påkørslen, men Sasja har stadigvæk ondt.. hun har lovet at gå til fys på mandag...

3 April '08

Nu  skete det også for mig... 1 April kl. 14 på budingvej ved mortorvejs opkørslen kommer en bil med fuld fart bragende ind i venstre side med 35-40 km. ... Sasja når lige at se bilen og undviger men et ordentligt brag... jeg er lige ved at blive smidt ud af min stol ... min brille bliver slået af, mit hoved fik et kæmpe ryk og på skadestuen sidder jeg 6 timer med halskrave... Sasja fik også en kæmpe tur... hun har ondt i nakken og ryggen... øv ... Jeg sætter lige nogle billeder af bilen ind neden for... Sasja og jeg ...VI ER OK ... VI ER BARE ØMME :-)

         
       

27 marts '08

Ja efter mange's foreslag er der nu kommet et kontakt link på forsiden...

18 marts '08

Ja nu er jeg tilbage... Hvad er der sket? Jeg har haft noget sygdom i "The Firm" ... så mine vikare har jo været på... Jeg vil lige sige velkommen til Cille.. (ny vikar) Cille og jeg startede med en "kold tyrker" = lige på uden oplæring i 76 timer. Jeg må sku' tage hatten af, det gik sku' kanon godt... VELKOMMEN CILLE. Jeg har også lige opdaget at jeg må på pencelin igen.. mit tis er ikke ok.. øv.. Ellers venter jeg bare på min nye mobil telefon som gerne må komme snart... GOD PÅSKE TIL ALLE.

22 febuar '08

Ja nu er der sku' gået en måned igen... hva'så? jo har fået grøn lys til min rejse til Holland! Har været T/R til Esbjerg .. fedt at se Vivian, Morten, Søren og  Sofie igen... Søren skal konfirmeres 4 Maj og jeg skal med... tak Søren... Min mobil må udskiftes til en mere handi venlig model ( fra http://www.cepa.dk ) jeg har søgt om tilskud til den da den kommer tæt på 20.000,- ... Min el-stol må også kikkes efter eller udkiftes snart... skal ha bestilt tid til et check. Hygge ...

22 januar '08

Jeg har nu bestemt ferie... Turen i år går til Holland i august, ned til en bungalows ... kik her ...

http://www.handitours.dk/Default.asp?Action=Details&Item=253

... Nu er det bare komunen der skal betale hjælper delen.


Tilbage