Karen kom til The Firm i Aug  '06 ... Karen var først vikar, men da jeg fik plads i "The Firm" fik hun fuld tid... Karen har flyttet kæresten (Nu mand) ind til sig ... og de var den gang igang med at male ... (første billede) ha ha ..

Sidste Nyt:

15 Juni 2010.. Karen kommer desværre ikke tlbage fra barsel, hun har fået job fra 1 September 2010.. held og løkke 1000 tak for alt :-) Jeg kommer til at savne dig søde.
24 Febuar 2010.. Karen har født en dreng ... Konrad blev født kl. 1.33 d. 10. februar, selvom han var bestilt til at komme senere..... Han vejede 3080gr og var 50cm lang. Dermed var han en anelse større end sin søster. Han var som snydt ud af næsen på hende, men for hver dag, der går bliver han mere og mere sig selv. TILLYKKE KAREN :-)

2 November '09.. Karen er desværre sygemeldt fra nu og hun kommer heller ikke tilbage før efter sin barsel øv.. så Jelena er startet før tid.
20 Oktober '09.. Karen skal have en dreng.. Jelena kommer ind som barsels vikar når Karen går fra 20 Januar 2010.
20 August '09... Karen venter et barn mere, hun er sat til 20 Febuar 2010 TILLYKKE! (jeg tror på en dreng denne gang)
30 Januar '09...
Karen er  blevet CAND. MAG. i dag Tillykke Tillykke
5 Januar '09...
Karen er ved at være færtig, men hun bliver indtil hun får et fedt fuld tids job.
8 September '08...
Karens datter er blevet 1 år... her er nogle nye billeder af Frederikke.

   

25 Juli '08... Karen har sin første vagt efter sin barsel onsdag 6 August ... VELKOMMEN TILBAGE
9 August 07' ...
Her er billeder af Frederikke og tekst fra Karen's familie blog...

   
(Frederikke født 30 Juli '07 kl 19.10 2932g. og 48cm.)

'Co' er blevet = Frederikke.

Der følger mange ting med, når man sådan bliver forældre. Tænk, at man kan sidde og stirre uafladeligt på det lille væsen og hver gang hun løfter et øjenbryn, tænker man "næææhhhhh....." og tilkalder den anden forælder, som måske er i gang med opvasken og bliver afbrudt i sit arbejde. Samtaler afbrydes af hendes små gny eller af strøtanker om et eller andet vedrørende hende, mens man egentlig sidder og diskuterer den politiske situation i Danmark.

Og duften... Hele vores lejlighed dufter af hende. Det sidder i vores tøj og minder os om hende hele tiden. Det er en dejlig blød og rund duft, der er en blanding af hende, spædbarn, mælk og gylp - på den gode måde. Det er rigtig hyggeligt.

Frederikke er nu 10 dage gammel og i går kom sundhedsplejersken forbi. Hun roste (selvfølgelig) tøsen, der allerede nu vejer 3200gr. Men hun spiser nu også godt, når hun endelig tager fra. Det sker ca. hver 3.-4. time. Jeg er ved at læse Busters Verden for hende, mens jeg ammer - dog om natten sover vi for det meste gennem spiseriet. Det meste af tiden sover hun. Til gengæld er hun meget livlig, når hun er vågen. Jeg genkender en del af hendes bevægelser fra, da hun lå inde i min mave.

(Citat Karen)

---------

1 August '07 ..
. Har lige besøgt Karen ... hun ser kanon godt ud og Frederikke er gudesmuk... Farmand er pave stolt :-) (det har de sku' gjort godt) ... de regner med at komme hjem fredag...


31 juli '07 ... Karen har født en lille pige (Frederikke) d. 30. juli 2007 kl. 19.10 ... TILLYKKE :-)
Jeg kikker ind med en bamse i morgen...

2 Juli '07 ...
Karen har sin sidste dobbelt vagt d. 5-6 Juli '07 før sin 12 måneder's barsel... Jeg kommer til at savne Karen men hun kommer tilbage sommeren '08 :-) Hun lover vi ses tit også efter hun har født...

9 Maj '07 ...
Karen har valgt at passe på baby'en og blive hjemme fra Østrig...

1 Febuar '07 ...
Karen skal ha' baby!! Karen er sat til først i August... Sasja overtager Karens vagter når det er tid.


Tilbage